Καταστρέψατε τα φρύδια σας; Και τώρα;

Κακά τα ψέματα... πολλές γυναίκες έχουν καταστρέψει τουλάχιστον μια φορά τα φρύδια τους , είτε διαβάζοντας ένα περιοδικό, είτε βλέποντας κάποιο βίντεο στο youtube θεωρούμε εύκολα τον εαυτό μας εξπέρ και βρισκόμαστε με ξυραφάκια και τσιμπιδάκια στα χέρια!!!

 Αν λοιπόν τα κάνατε θάλασσα, θα σας δώσουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές και σύντομα τα φρύδια σας θα γίνουν όπως πρώτα

1. Αφήστε τα φρύδια σας να μεγαλώσουν πριν κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή ή περιποίηση.
Αν έχετε καταστρέψει τα φρύδια σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τα αφήσετε στην ησυχία τους και να αναπτυχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι σημαντικό να παραμείνετε υπομονετικοί και να αντισταθείτε στην ανάγκη να τα συμμαζέψετε. Τα φρύδια γενικά μεγαλώνουν σε διάστημα ενός έως δύο μηνών. Παρόλα αυτά η συνεχείς απομάκρυνση των τριχών και η ταλαιπωρία τους για χρόνια μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο θύλακα και να μην μεγαλώσουν ποτέ.

2. Χρησιμοποιήστε μολύβι ή πούδρα για να γεμίσετε αραιές περιοχές.
Όταν πρόκειται καλύψετε κενά στα φρύδια, καλυτέρα είναι χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι ή πούδρα . Και τα δύο θα κάνουν καλή δουλειά. Η πούδρα κάνει τα φρύδια να δείχνουν πιο γεμάτα και πυκνά. Είναι εύκολη στη χρήση επειδή μπορείς να ελέγξεις την ποσότητα και να διορθώσεις εύκολα τυχόν λάθη. Το μολύβι είναι εξίσου εύκολο στη χρήση, αυξομειώνοντας την ένταση και με μικρές μολυβιές μπορείτε να δώσετε στα φρύδια σας ρεαλιστικό αποτέλεσμα

3. Όταν είστε έτοιμοι, πηγαίνετε σε έναν επαγγελματία για να διαμορφώσει τα φρύδια σας χωρίς να αφαιρέσει πάρα πολλές τρίχες.
Αν τα φρύδια σας βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης καλύτερα να αφήσετε το DIY και να εμπιστευτείτε ένα ειδικό που γνωρίζει πως να καθαρίσει το σχήμα των φρυδιών σας χωρίς αφαιρέσει πολλές τρίχες .

4. Κάντε ένα βήμα πίσω από τον καθρέφτη!
Αν σκοπεύετε να περιποιηθείτε μόνες τα φρύδια σας, θα πρέπει να στέκεστε τουλάχιστον 1 μέτρο μακριά από έναν καθρέφτη για να σχεδιάσετε τις τρίχες που θέλετε να αφαιρέσετε. Όταν αρχίσετε την αφαίρεση, επιλέγετε μόνο τις τρίχες που μπορείτε να δείτε από μακριά. Να θυμάστε αν είστε κοντά στον καθρέφτη, δεν θα μπορείτε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα της μορφής των φρυδιών σας . Επίσης η χρήση ξυριστικής μηχανής φρυδιών, είναι καλή επιλογή

5. Το microblading είναι μια εξαιρετική επιλογή για τα αραιά φρύδια.
Οι ειδικοί συστήνουν το microblading ως επιλογή όταν οι τρίχες του φρυδιού δεν μεγαλώνουν πια. Το microblading είναι ένα ημιμόνιμο τατουάζ για να γεμίσετε τα φρύδια σας, χρησιμοποιείτε μια μικρή λεπίδα για την εναπόθεση χρώματος ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν έως και ένα έτος ή και περισσότερο σε ορισμένες περιπτώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποχαιρετήσετε το μολύβι σας.
Να είστε προσεκτικές γιατί αυτή η τεχνική απαιτεί έμπειρο επαγγελματία.